Варненец от 14 години плаща глоби за нарушения, които не е извършил

0
Как Николай Тодоров се е оказал в тази абсурдна ситуация
Как Николай Тодоров се е оказал в тази абсурдна ситуация Видео: NOVA

Вижте историята на Николай Тодоров

Мъж от Варна от години получава фишове и глоби за нарушения, които не е извършил. Потърпевшият твърди, че живее в омагьосан кръг и се е превърнал в клиент на данъчните и на частните съдебни изпълнители. А, когато го спрат на пътя - изпада в шок, защото могат да му вземат книжката и да му свалят номерата на колата, заради чужди нарушения, разказва Румен Бахов в NOVA.

Николай Тодоров е на път да се превърне в рекордьор по нарушения на Правилника за движение по пътищата. Колекцията му от фишове и глоби включва всичко, за което може да се досети човек. Освен това, почти няма населени места, където той да не е извършвал нарушение, въпреки че в повечето от тях кракът му не е стъпвал.

Подробностите гледайте във видеото.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари