Варна се вдигна на бунт!

1

Над 300 човека има в момента на протеста пред Община Варна.

След автошествията в събота и неделя тази вечер варненци отново скандират "Оставка" с искане за намаляване на цените на горивата и в подкрепа на майките на деца с увреждания, предаде БНР.

6-7 автомобила са блокирали кръстовището на бул "Мария Луиза" със "Сливница". Полиция е спряла движението още от Катедралата и от Червения площад - в другата посока. 

Освен скандиранията за оставка на вицепремиера Валери Симеонов се чуват и скандирания "Мафия". Една жена пък носи плакат: "Бойко, искаме Южен поток".

Към мястото на протеста продължават да прииждат хора от всички страни. Очаква се множеството всеки момент да тръгне на ново протестно шествие. Най-вероятно към Аспарухов мост. 

Вторият митинг е насрочен днес за 18.30 часа отново пред сградата на Общината. Той е  за свободата на вярата и е насрочен срещу проектозакона за вероизповеданията. Подобни протести във Варна ще има всеки ден до 15 ноември, както и в други градове в страната.

Видеорепортаж от случващото се пред Общината можете да видите тук. 

18.30 Над 500 протестиращи - със знамена и свирки, тръгнаха от Община Варна към Аспаруховия мост.  Към колоната се присъединиха и рокери.

Източник: БНР
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари