Въпреки произшествието с националите, България ще играе мача срещу Грузия

0
Тодор Неделев се възстановява в болница в Тбилиси
Тодор Неделев се възстановява в болница в Тбилиси Снимка: БТА

Мачът няма да се отлага, а Неделев ще остане в Тбилиси между 7 и 10 дни

Българските футболни национали ще играят с Грузия утре вечер, точно както бе планирано и преди автобусната катастрофа, претърпяна от нашите снощи, информира Dir.bg

При произшествието Тодор Неделев получи черепна травма, заради която претърпя операция, но за щастие вече е контактен и в добро цялостно състояние.

Така без Неделев, който остава в болница в грузинската столица Тбилиси, където ще прекара още най-малко седмица, а може би дори и 10 дни, нашите продължават по програма. Осмицата на Ботев (Пловдив) ще премине допълнителни изследвания в следващите няколко дни.

В медийното пространство се прокрадваха коментари, че има някакъв шанс срещата да бъде отложена, но това няма да стане.

Напълно логично от българския лагер са били готови на вариант "отлагане". Все пак говорим за изключителен стрес от преживяното.

Но пък предложеният от УЕФА вариант не е удоволетворявал нито една от двете страни. От европейската футболна централа са заявили, че най-доброто, което могат да направят, е преместване на срещата от неделя за понеделник.

Така от 19:00 часа в неделя временният селекцонер Георги Иванов ще изведе нашите на стадион “Борис Пайчадзе Динамо Арена” в грузинската столица. Българите трябва да търсят реванш за кошмарното 2:5 в Разград срещу този съперник, но надали в конкретната ситуация отмъщението е първото нещо, което идва в ума на футболистите ни.

А по трибуните ще ври и кипи. Не трябва да е изненада, особено предвид летящия старт на грузинската селекция в Лигата на нациите. Тимът на Вили Саньол записа три победи в три мача досега с голова разлика 12:2.

Всички билети за неделния двубой на 54-хилядното съоръжение в Тбилиси са разпродадени

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари