Ваня Янакиева: Не съм упражнявала насилие над децата си

0
Ваня е с мярка "Задържане под стража" заради обвинение в насилие над 8-годишния ѝ син
Ваня е с мярка "Задържане под стража" заради обвинение в насилие над 8-годишния ѝ син Снимка: БНР

Ваня е с мярка "Задържане под стража" заради обвинение в насилие над 8-годишния ѝ син

"Не съм упражнявала насилие над децата", заяви на влизане в бургаския съд Ваня Янакиева. 49-годишната жена обжалва мярката "Задържане под стража", наложена ѝ на 3 август от Районния съд в Царево.

Срещу нея е повдигнато обвинение за домашно насилие над детето ѝ, 8-годишно момченце. Инцидентът е от 29 юли, когато се твърди, че майката е извлякла от кола момчето и така му е нанесла лека телесна повреда.

Според адвоката на Янакиева - Недялка Божилова-Арабова историята е доста по-сложна. Майката е разведена, а атаките идват от бившия ѝ съпруг. Двете деца - момиченце на 5 години и момче на 8 години са осиновени, информира БНР.

До инцидента се е стигнало, след като се биели на задната седалка на автомобил, шофиран от приятелка на майката. "Ако това беше вярно, досега децата щяха да бъдат изведени, тъй като има 2 висящи дела срещу бащата, социалните служби многократно са посещавали дома и са разговаряли с децата", заяви адвокатката. Тя поиска по-лека мярка, за да може Янакиева да продължи да работи и има средства, за да продължи делата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари