Ваня Григорова би трябвало да размаже Васил Терзиев

1
Остават няколко дни да видим какво са ни надробили или какво сами ще си надробим
Остават няколко дни да видим какво са ни надробили или какво сами ще си надробим

Ваня Григорова ще се превърне в алтернатива на Нинова, ако стане кметица

Зависи кой ще излезе да гласува на втори тур. Електората на ГЕРБ е мотивиран и послушен, на Възраждане е мотивиран, а на БСП си е на БСП. Остават няколко дни да видим какво са ни надробили или какво сами ще си надробим

Васил Кендов споделя своят прочит и прогноза за изборите е следния:

1. Не видях никакви реклами за гласуване с машини на тези избори. Друг път ни облъчваха ежедневно. Явно е било планирано да не се гласува с машини и всички в некоалицията са го знаели.

2. Според мен са се разбрали на първи тур без машини, за да си вземе Баце общинските съвети в провинцията, а в София да бъде Терзиев. И без това няма да има мнозинство в общинските съвети.

3. Самия Терзиев не е глупаво момче. Надали ще се хвърли като Хекимян в дълбокото без пояс. В бизнеса всичко е договорки и ако не му се гарантира кметското място, надали ще даде 5 млн за рекламна кампания (казват че толкова била).

4. Ваня Григорова е изненада. Хората явно подкрепят експертите, които не са част от политическа партия. Такъв е и Терзиев.

5. Подкрепяйки Григорова, Баце на практика би трябвало да и осигури кметския стол. Терзиев има 31%, Григорова 21%, а Хекимян 18%. В проучванията чета, че привържениците на Възраждане също подкрепяли Григорова, което значи още около 8% потенциални от резултата на Деян Николов. Математически се получава Терзиев 31% - Григорова 47%.

6. Зависи кой ще излезе да гласува на втори тур. Електората на ГЕРБ е мотивиран и послушен, на Възраждане е мотивиран, а на БСП си е на БСП. Тоест би трябвало на втори тур Григорова да размаже Терзиев.

Аз обаче отдавна не вярвам на това, което се декларира. Аз мисля, че нашата политика се управлява не чрез анализ и политики, а чрез договорки. Затова въпреки надеждата ми Григорова да спечели, смятам, че Терзиев ще спечели, ако вотът е машинен. Сещате се защо.

Дано се сбъднат надеждите ми, а не очакванията, защото повече никой няма да може да ме накара да гласувам на машина.

Още една тенденция хващам. Ваня Григорова ще се превърне в алтернатива на Нинова, ако стане кметица. Това и на Корнела не върши особена работа, защото е заплаха.

Баце е велик за дето подкрепи Григорова а не коалиционния си партньор. При успех може да разцепи БСП, а при договорка в което Терзиев става кмет, ще стане непреодолим фактор в общинския съвет и Терзиев ще бъде употребен.

Това е моя прочит на ситуацията. Остават няколко дни да видим какво са ни надробили или какво сами ще си надробим.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари