Ванга: Свършекът на света ще тръгне от Сирия

0
Сирия ще рухне на колене пред победителя, но победител няма да се окаже този, който се заявява!
Сирия ще рухне на колене пред победителя, но победител няма да се окаже този, който се заявява!

Краят на света ще тръгне от Сирия!

Българската ясновидка баба Ванга предсказала кога и защо ще загинат европейските страни. В едно от пророчествата си тя говори за война с мюсюлманска държава, която ще употреби химическо оръжие. Европа ще опустее. По думите й тази война ще започне след ядрена катастрофа, а след силния взрив по кожата на много хора ще се появят гнойни рани, язви, мехури, пише Scena.bg,

Пророчеството на Ванга започва да се сбъдва: след аварията в японската АЕЦ „Фукушима-1″ са заразени тонове плодове и други хранителни продукти, а преди да умре, полк. Кадафи обеща на Европа  потоци от кръв.

Ванга говорела, че свършекът на света ще тръгне от Сирия, най-ожесточените боеве с ислямските терористи ще се водят там, където Каин убил Авел.
Старият световен ред иска да бъде сменен именно на това място, от където някога е тръгнал. Какво епохално се е случило в древността на тази обхваната днес от пламъците на войната територия?

На 40 клм от Дамаск е извършено първото на земята братоубийство. В свещените книги и на трите аврамистки религии – иудаизмът, ислямът и християнството – се говори за братята Каин и Авел, синове на изгонените от Рая Адам и Ева: Каин е земеделец, а Авел – животновъд; Бог приел даровете на Авел с по-голямо благоразположение отколкото на по-големия брат; това породило завист у Каин; той убил Авел и сам го погребал.

Това е според преданието, а в християнството Авел е почитан като първия мъченик.

Днес на мястото на тези древни разпри ври и кипи ожесточена битка. Пак брат се изправя срещу брата. Така мистичният образ на кръга от безсмислени убийства започва да се прояснява. Тайни или явни, противници на режима на Башар Асад наспорил Бог: НАТО, Саудитска Арабия, забранената на територията на Русия терористична „ислямска държава“. Кой от тях ще се окаже завоевателят на Дамаск?

Малко преди да почине българската ясновидка произнесла пророчество, което дълго време остава неразгадано и непонятно: „Питат ме: ‘Скоро ли ще дойде в света древното учение?’ Не, няма да е скоро. Още Сирия не е паднала! Сирия ще рухне на колене пред победителя, но победител няма да се окаже този, който се заявява!“

Събитията, които описва сляпата гледачка, се случват пред очите ни. Завладяването на Сирия е само временен знак. После ще дойде нещо добро. Ясновидката твърди, че след войната в Близкия изток в света ще се наложи нова религия.

Ванга казвала: “Земята навлиза в ново време, което може да се определи като време на добродетели. Това ново състояние на планетите не зависи от нас, то настъпва, независимо от това дали ние искаме или не. Новото време изисква ново мислене, друго съзнание, качествено нови хора, за да не се нарушава хармонията на Вселената. От Русия ще дойде забравено учение. Оттам то ще тръгне по целия свят. Всичко се разтапя, като лед, само едно-единствено нещо остава неизменно – славата на Русия. Тя отново ще стане велика империя, преди всичко на духа. Като орел ще се издигне и ще полети Русия над земята.“

Източник: www.eg.ru
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари