Вандал наряза гума на кола до Градския стадион в Русе

0
Потърпевшата е майка на дете, която огласи случая в социалните мрежи
Потърпевшата е майка на дете, която огласи случая в социалните мрежи Снимка: Facebook / Пътна обстановка и ПТП-та Русе

Потърпевшата е майка на дете, която огласи случая в социалните мрежи

Мъж наряза гума на паркиран автомобил в квартал "Ялта". Причината - отмъщение заради заето парко място, който живущият в квартал "Ялта", твърди, че му принадлежи. По разказа на жената обаче липсват подобни обозначения. След отправени заплахи от негова страна, тя премества колата си. Но след известно време я открива с нарязана гума и споделя огорчение и възмущение от вандалския акт.

"Не знам в какви времена живеем, но не е хубаво да се постъпва така", пише Кристина Борисова в групата "Пътна обстановка и ПТП-та в Русе".

Ето и нейният разказ:

"Запътвам се към обичайната си тренировка на стадиона, която е всеки вторник. Към 19 ч местата за паркиране са ограничени, защото изключително много деца и възрастни са на тренировки и спортуват активно. Което е повече от похвално!

Ако имах възможност, щях да отида и пеша до стадиона, но предвид това, че бързам след работа да оставя дъщеря си, а като приключа бързам да я взема от баба й, някак ми се налага да бъда с кола.

Всеки търси някое местенце за паркиране, което е нормално и затова реших да изляза на улицата, която е зад спортна зала "Ялта", където за щастие открих едно свободно място. Супер доволна паркирах и тъкмо да започна да бързам към стадиона и излиза мъжът от снимката, която съм споделила. Той беше доста агресивен към мен и каза да си преместя колата. Попитах защо и отговорът, който получих, беше, че това си е неговото място. Огледах се, не видях никакво обозначение за частни места, нямаше и гараж, и му казах на човека, че няма да си преместя колата. Тогава този "мъж" каза, че явно единственият вариант е да си открия колата надраскана.

Зачудих се защо ли един "мъж" ще се прави на такъв пред една жена, но явно такива са хората в днешно време.

След кратък спор все пак реших да паркирам по-надолу по улицата, защото наистина исках да стигна навреме за тренировката си. А и въпросният беше доста агресивно настроен и получих няколко закани от негова страна. Все пак човекът си живее там и не иска колата му да е на повече от 5 метра от мястото, на което живее.

Е, все пак реших да отстъпя и паркирах около 50 метра надолу по улицата.

Когато приключих тренировката си, открих гумата си нарязана.

Случайност, може би?

Много се ядосах, имам дете, водя я навсякъде с колата, в това число терапии, плуване и т.нат.

Не знам в какви времена живеем, но не е хубаво да се постъпва така.

Бих искала да отида и да си поискам парите за нова гума, но едва ли правово ще мога да постигна това.

Въпреки всичко съм ОК да се съберем няколко човека и да му обясним на господина как е редно да се обръщаме към жени, към майки, и какво трябва да в отношението към тях...

Възмутена и огорчена съм от тази вторник вечер и от такива "мъже", които изпитват злоба, омраза и агресия към непознати жени!!!", казва потърпевшата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 10
    3
    Бай Ганьо
    Местата за паркиране са за всеки, частните места се заплащат. Ако искаш!
  • 11
    2
    да
    Има много селяни от делиорманско. Един турчин, приел българското име "Наско", го раздава голямо шефче горе в дружбите, и накрая ще яде бой.
  • 25
    1
    Балканеца
    Няма нужда да се събирате няколко човека. Просто това, което е дал, трябва да го получи с лихвите. Щом е "неговото място", значи и той кола кара.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари