Валерия Велева: Видяхме тотална промяна в ДПС, видяхме вятъра на промяната

0
Някакви странни пазарлъци вървят, и Бойко Борисов дава на заден, и ДПС, коментира журналистът Илхан Андай
Някакви странни пазарлъци вървят, и Бойко Борисов дава на заден, и ДПС, коментира журналистът Илхан Андай Снимка: БНТ

Някакви странни пазарлъци вървят, и Бойко Борисов дава на заден, и ДПС, коментира журналистът Илхан Андай

Почетният председател на ДПС Ахмед Доган ясно обясни защо са избрани двама председатели на партията и очерта какво трябва да бъде бъдещето на парламентарното мнозинство в България. Това заяви в "Говори сега" по БНТ журналистът Валерия Велева по повод 11-ата конференция на ДПС, която се състоя днес.

"Видяхме тотална промяна в ДПС, видяхме вятъра на промяната по време на 11-ата конференция на ДПС. Обосновката защо двама председатели беше дадена от Доган и това, което видяхме е, че абсолютният авторитет на Ахмед Доган начерта геополитическата обстановка и опасностите пред всички нас и реши два въпроса. Единият въпрос е за лидерството в партията и вторият въпрос е за бъдещето на парламентарното мнозинство в България. Каза, че избори "2 в 1" ще дестабилизират страната - това беше послание към останалите политически лидери на политическата сцена", каза Велева.

"Някакви странни пазарлъци вървят, и Бойко Борисов дава на заден, и ДПС. Така че трябва да намерят формулата да убедят обществото, че не се случва толкова лошо нещо, колкото изглежда на екрана или в медиите. Тази война вътре в сглобката и извън нея с подкрепата на ДПС, говоря за репликите между Христо Иванов и Делян Пеевски. Силната страна са ДПС и ГЕРБ в тези събития, защото имат резерв, докато другите постепенно потъват", коментира журналистът Илхан Андай.

"Доган каза - на фона на братоубийствените войни, които са в близост до нас, на фона на това, че световните лидери не могат да намерят формулата за тези братоубийствени войни, хайде вие вътре, у нас - спрете тези войни или намерете път за съгласие в името на това държавата да не изпада в сътресения", подчерта Валерия Велева.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    Още една проститутка...
    Още една проститутка се изказа много, ама много ласкаво за шопара. Абе Валерия Велева, подлого мръсна, какво добро е направил таза тлъста свиня Пеевски за обикновените хорица, на които унищожи поминъка - тютюна. Какво ще кажеш за Булгартабак, а? Това ли ти е вятъра на промяната? Курва си била другарко Велева и такава ще си останеш...
  • 5
    2
    123
    "избори 2 в 1 ще дестабилизират страната", каза мафиот номер едно за трепане. Че тя е дестабилизирана и разпалетизирана от 30г. насам, по най-бруталния начин.
  • 14
    1
    Мунчо
    Мадам В си остава мазния парцал на Доган.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари