Валери Симеонов: Обидно ми е, че ме ме изкарват обществен враг номер едно

0
Аз съм платил моята цена
Аз съм платил моята цена

Обидно ми е, че ме домонизират и ме изкарват едва ли не обществен враг номер едно. Аз съм платил моята цена.

Това каза в студиото на NOVA зам.-председателят на Народното събрание Валери Симеонов по повод протестите срещу неговото избиране.

Симеонов подчерта, че е поднесъл своите извинения към майките на деца с увреждания, които той обиди в свое изявление. След това лидерът на НФСБ се наложи по същата причина да подаде оставка като вицепремиер.

Валери Симеонов разказа също, че е наясно с това, с което се сблъскват хората, които се грижат за свои болни близки, защото и той се грижи за своята болна майка. "Затова никога не приемам покани от медии в събота и в неделя, защото трябва да съм там, за да я изведа в парка, защото тя иначе няма как тя да види света", коментира той.

Лидерът на НФСБ разказа и че виждал още като дете как баба му се грижи за тежкоболния му дядо, както и че е полагал на много хора със здравни проблеми още преди да се занимава с политика. Той заяви, че няма намерение да подава оставка от новия си пост в парламента. Валери Симеонов също така подчерта, че работи върху себе си и вече не си позволява предишния си остър изказ публично.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари