Валери Божинов: В Ботев повечето сме левскари...

0
Нападателят на Ботев (Враца) Валери Божинов се надява да промени негативната си статистика срещу ЦСКА
Нападателят на Ботев (Враца) Валери Божинов се надява да промени негативната си статистика срещу ЦСКА Снимка: LAP.bg

Нападателят на Ботев (Враца) Валери Божинов се надява да промени негативната си статистика срещу ЦСКА.

В събота от 15 часа той и съотборниците му приемат "армейците" в мач от 17-ия кръг на efbet Лига. В интервю за "Дарик" и dsport.bg таранът обясни, че всички в отбора са от Левски, а изключението е само едно - Ангел Лясков.

„В нашия отбор всички сме левскари. Изключение прави само Ангел Лясков. Момчето е преотстъпено от ЦСКА, но повечето сме левскари. Надявам се да променя моята статистика, която е негативна срещу ЦСКА", коментира нападателят на Ботев (Враца).

„Благодаря на Сашо Ангелов за всичко, което направи за мен и Ботев Враца. Той постигна много. Два пъти класира тима в "А" група, успя да го спаси от изпадане. Той е легенда тук и искам да му пожелая много успехи. Нека си намери нов отбор и да бъде щастлив в него. Вече имаме нов треньор. Работил съм и преди с Тони Здравков. Той много се е развил. Работата му в Лудогорец е повлияла. Попил е много неща от Пауло Аутори. Работи много върху детайлите, правим много тактически тренировки, анализи и изпипваме много моменти от играта. Личи си, че е работил в сериозен клуб пълен с професионалисти“, продължи Божинов.

"Не знам защо Бодуров е изключен от ЦСКА. Това са си техни неща, но той наистина е много силен футболист и съжалявам, че няма да мога да играя срещу него. Пожелавам му да си намери нов отбор или да си оправи нещата в сегашния. Той е много добър футболист и липсва на националния тим“, каза опитният нападател.

Валери коментира и отказването на Ивелин Попов от националния отбор - "Бях на базата в Бояна и разговарях с всички преди мача с Чехия. Видях се с момчетата, треньорите, масажистите и физиотерапевтите. Ивелин ми каза, че се отказва. Няма да коментирам какво сме си говорили и какви причини изтъкна. Със сигурност му е било доста тежко в някои моменти от тези 12 години. Вероятно е преживял трудно загубата от Англия. Според мен трябваше да играе в предстоящите два мача, които дават шанс да се класираме на европейското първенство. Отборът има шанс да се класира и до последно трябва да се борим."

"Зарадвах се на победата срещу Чехия. Не трябват много приказки. Кой ще е капитан, кой каква роля ще изпълнява и кой номер ще носи. Хубаво е, че Краев има самочувствие, но е добре да се работи повече. Пожелавам на всички момчета да играят в големи първенства и да израстват. Трябва работа“, добави Валери Божинов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари