Валери Божинов се завърна в "Левски"

1
Божинов е поредното ново попълнение на "сините"
Божинов е поредното ново попълнение на "сините" Снимка: levski.bg

Валери Божинов отново е футболист на "Левски". Нападателят парафира за 1 година

За Божинов това ще бъде трети период с фланелката на "сините". Той игра на стадион "Георги Аспарухов" в периодите 2013-2015 г. (20 мача, 8 гола) и 2018-2019 г. (11 мача, 4 гола), съобщава bTV.

34-годишният нападател проведе няколко тренировки със "сините" в последните месеци. Той се завърна в България, след като игра за италианския "Пескара". Божинов премина там в началото на годината, малко преди първенството да бъде спряно заради пандемията от коронавирус. Той успя да се включи от резервната скамейка само в 3 мача и за това не продължи договора си с "делфините".

В своята кариера опитният нападател е играл още за "Лече", "Фиорентина", "Ювентус", "Манчестър Сити", "Парма", "Спортинг" Лисабон, "Партизан" Белград и 8 клуба, в това число и "Ботев" Враца.

Божинов е поредното ново попълнение на "сините". В последните седмици те привлякоха Николай Кръстев, Тома Даске, Живко Атанасов, Орлин Старокин, Матео Стаматов, Борислав Цонев и Стивън Петков. Очаква се официално към клуба да се присъедини и Радослав Цонев.

"Левски" продължава да е в тежка финансова криза, след като в началото на годината от клуба се оттегли основния спонсор - компания за лотарийни игри, собственост на бизнесмена с няколко обвинения от българската прокуратура Васил Божков. Част от футболистите не са получавали възнаграждения за няколко месеца, а "сините" се издържат предимно с дарения на феновете.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари