В този ден към земята идва мощен енергиен поток

0
Приближаващият съвпад на Слънцето с Юпитер в знак Скорпион засилват оптимизма, великодушието и доброжелателното отношение
Приближаващият съвпад на Слънцето с Юпитер в знак Скорпион засилват оптимизма, великодушието и доброжелателното отношение

24.10.17 В този ден към земята идва мощен енергиен поток.

Приближаващият съвпад на Слънцето с Юпитер в знак Скорпион (на 26.10 в 21:11ч) засилват оптимизма, великодушието и доброжелателното отношение. Би било добре за още много неща, ако не беше днешният съвпад на Луната със Сатурн, което води до финансови трудности, носи загуби, не би трябвало да очаквате печалба днес. Създава много делови проблеми и пречки. Вие сте обременени от задълженията си. Жените-партньори или сътруднички създават допълнителни затруднения. Денят е неблагоприятен за всички делови начинания. Неотложните дела трябва да се провеждат умело и практично. Препятствия пред професионалния растеж, неудачни са отношенията с висшестоящите и началници.

Луната продължава своето движение в знак Стрелец. Прекрасно време за духовна и интелектуална работа. Засилва се желанието за приключения и желанието да се отпътува на някъде. Увеличава се жизнената сила, оптимизма, подобрява се самочувствието, изостря се чувството за справедливост. Нараства риска от нещастни случаи. Постарайте се с никого да не спорите. Уязвими са черния дроб, бедрата, областта на таза, кръвоносната система. не се препоръчва ваденето на зъби. След 19:46 ч Луната ще се движи без курс до 03:13 ч през нощта, когато ще се премести в знак Козирог .

6 лунен ден започва в 11:57 ч и продължава до 12:49 ч на следващия ден – Препоръчва се пасивност, но съвсем не означава пълно безделие. В този ден към земята идва мощен енергиен поток. Време, когато Вселената щедро дарява енергия на хората, която лесно се усвоява. Като правило, хората стават по-възприемчиви от обикновено. На този ден сме отворени към доброто, чувстваме и приемаме този ценен дар. Сега е време да се научим да прощаваме обидите, да насочваме мислите и чувствата към постигането на благодат и любов.

В 6-ти лунен ден постъпва много различна информация, затова е нужно да се отнасяте към нея предпазливо, за да определите къде е истината и къде лъжата. Денят много подхожда за общуване с представителите на противоположния пол. Болестите започнали в този ден протичат бързо. Могат внезапно да бъдат намерени тези вещи, които са били изгубени или откраднати.

Наблюдавайте и търсете около себе си знаци. От дълго време хората са намерили начин да определят по вида на небето, в какво състояние е световната хармония. Старинно поверие казва, че “ако цялото небе е покрито с облаци или обратно – няма облаци, това означава, че в света няма истинска хармония”.

Секс – В този лунен ден сексуалните отношения трябва да бъдат спокойни, нежни и изпълнени с трепет. Това е време за класическия секс с традиционни пози. Обезателно се въздържайте от техники, които изискват активни действия. Препоръчва се по-малко секс, повече да има нежности, ласки, целувки и прегръдки. Шести лунен ден е добър за секс на по-възрастните хора с влошено здравословно състояние.

Покупки – Може да купувате само това, което има връзка с творчеството и интелектуалната дейност. Това могат да бъдат книги, тетрадки, блокчета, моливи, принадлежности за рисувате, билети за театър, музей и т.н. С покупката на други неща могат да възникнат проблеми.

Подстрижка – Ако сте решили скоро да се подстригвате, то днес е един от оптималните дни за това. Подстрижката способства подобряване на вашето здраве. Ще се намерят нови способи за нови финансови източници в скоро време.

За сънищата, които сте видели през 6-тото лунно денонощие, не трябва да разказвате на никого. Ако ви се присъни познат човек, това означава, че или нещо му е нужно или че той има да ви връща някакъв дълг. (обърнете внимание на часовете). Пожелавам ви динамичен и стремителен ден!

Ивелина Пенчева / ASTROLOGIA*Li

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари