В село Черноземен са потресени от внезапната смърт на Цвети

30
Младата жена загина при катастрофа тази сутрин
Младата жена загина при катастрофа тази сутрин

Младата жена загина при катастрофа тази сутрин

29-годишната Цветелина Джапкова от калояновското село Черноземен е загиналата в тежката катастрофа край Карлово.

Предполага се, че младата жена е пътувала към дома на любимия си в Калофер. От известно време тя живеела с него в града на Ботев.

От близки до двойката става ясно, че братът на приятеля ѝ също е загинал в катастрофа преди година.

Цветелина наскоро дори сменила работата си. Преди била крупие в Пловдив, а след това се преместила в Калофер.

Ходила е в родното си село заради здравословен проблем на майка си, разказаха пред ПБ Новинар местни хора. Младата жена е единствено дете. В Черноземен са потресени и не знаят как майката ще преживее загубата ѝ.

Казват, че Цветелина е била много лъчезарно и усмихнато момиче, но била рисков шофьор и по принцип карала бързо. Знае се, че участъкът където е станало мелето, е бил заледен.

Припомняме, че катастрофата е станала малко след 08:00 часа сутринта между карловското село Васил Левски и град Калофер.

Агенция "Фокус"

Младата жена е карала лек автомобил "Мазда", навлязла е в лентата за насрещно движение, ударила се е в товарен автомобил МАН с 50-годишен водач. Взети са проби от шофьорът и е установено, че в кръвта му няма алкохол.

Цветелина е издъхнала в линейката на път за болницата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    5
    Ганчо
    Жестоки и неморални в коментарите си!Засрамете се!
  • 5
    4
    МИРОСЛАВ БАЛЧЕВ БАЛЧЕВ
    Жалко за един нахалост загубен живот! Съветвам всички водачи да слагат на сенника си снимки на любими хора и да мислят за тях. Това успокоява и те кара да си по-внимателен, по-търпелив, по-компромисен и предвидлив на пътя. И най-важното. Да имат изграден спирачен рефлекс, но не да редуват газ/спирачка, газ/спирачка, а да намаляват и спират, а след това да разсъждават. Разсъжденията преди спиране отнемат секунди, отнемат метри, отнемат животи. Спирачният рефлекс трябва да е с приоритет. Карането трябва да е плавно, предвидимо, без резки маневри и промени на скоростта.
  • 12
    3
    Анонимен
    Тия жени станаха много самонадеяни и от мъжете.Едно време бяха по внимателни като шофьори.А сега карат по бясно и от мъжете ,настъпват газта яко.На извънградски пътища карат със скорости от 150/160 и те натискат отзаде.Погледа гледа само на пред в една точка ,не се оглеждат ,волана хванат с една ръка все едно върши нещо елементарно.В другата електронна цигара ,физиономията е все едно владее положението и газ като неооправляем снаряд
  • 26
    2
    Радо
    Рисков шофьор навлиза в насрещното и блъска камион!! Добре че е каньон а не кола с 5 човека.Чак пък и на другия шофьор са правили тест,че някой се е блъснал в него.
  • 41
    1
    Дсеррррр4444
    Пишете,че е била рисков шофьор!Карала с висока скорост.Ами резултата е виден!!!Дано други да прочетат това и да се поучат!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари