В Русе ще се проведе дискусия на тема "Образование, училищен спорт и здраве"

2
Форумът е организиран от кандидат за кмет и ще се проведе в "Канев център"
Форумът е организиран от кандидат за кмет и ще се проведе в "Канев център" Снимка: Dunavmost

По време на форума ще се дискутират перспективите и предизвикателствата пред училищното образование, спорт и здраве в община Русе

Кандидатът за кмет на Русе от коалиция "Продължаваме промяната - Демократична България" адвокат Рена Стефанова организира днес дискусия на тема "Образование, училищен спорт и здраве". Форумът ще се състои от 17:00 часа в "Канев център" на Русенския университет. Това съобщиха от предизборния щаб на Стефанова.

Освен кандидата за кмет в дискусията ще участват Митко Кунчев, образователен експерт и доайен на училищното образование в Русе, кандидат за общински съветник, проф. Велизар Павлов, декан на Факултет "Природни науки и образование" в Русенския университет, кандидат за общински съветник, както и д-р Фил Бърджел, образователен експерт от Англия.

По време на форума ще се дискутират перспективите и предизвикателствата пред училищното образование, спорт и здраве в община Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    1
    Мнение
    Да, тези въпроси са важни за обществото и хората. Но нека да се мисли стратегически по отношение на чистота на въздуха и градската среда, сериозни инвестиции за развитие на икономиката и осигуряване на заетост на хората и достойни възнаграждения, задържане в града и в областта, справяне с демографския срив, свързваща инфраструктура като строеж на скоростни пътища, магистрала, втори мост на Дунав, които ще насърчават инвеститорите да инвестират с производство на територията на общината и областта и то екологично чисто производство. Бъдете в час с проблемите, а не да се правят дискусии заради самите дискусии.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари