В Русе отвориха щанд „Купувам българско“

1
На щандът можете да видите и опитате българската стока и да я подкрепите, защото по този начин подкрепяме родните производители
На щандът можете да видите и опитате българската стока и да я подкрепите, защото по този начин подкрепяме родните производители Видео: БНТ Русе

Кампанията „Купувам българско“ тази година присъства на коледните базари в цялата страна, предаде БНТ Русе.

Щандовете на производителите, подкрепени от нас, са в София, Русе, Благоевград, Варна и Пловдив. Целта е нашите съграждани да предпочетат родните производители и стоки. Щандът на БНТ 2 на Коледния базар в Русе беше открит днес.

"Намирам се на площад „Свобода“, който вече е завладян от коледно настроение. На щанда зад мен с логото „Купувам българско“, който ни беше любезно предоставен от община Русе, са производителите от голям свинекомплекс в региона. До мен е управителят Миленка Димитрова, която ни обяснява дали 2016-а година е била добра за производителите на свинско месо.

Само преди 2 часа тук грейнаха светлините на 13-метровата елха на площада, а те дадоха началото на Коледно-новогодишния фестивал в Русе. А вие можете да посетите щанда с логото на кампанията „Купувам българско“, да видите и опитате българската стока и да я подкрепите, защото по този начин подкрепяме родните производители.", предаде Ива Колева от Русе.

Източник: БНТ Русе
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари