В последния работен ден: Натоварен трафик в цялата страна

0
От полицията предупредиха, че контролът ще бъде засилен
От полицията предупредиха, че контролът ще бъде засилен Снимка: БГНЕС

От полицията предупредиха, че контролът ще бъде засилен

В последния работен ден преди празниците се очаква доста натоварен трафик навсякъде. От полицията предупредиха, че контролът ще бъде засилен, предаде БНТ.

Засилен трафик през последния час има по автомагистрала "Струма" и главен път Е-79. Пътните настилки навсякъде са мокри, във високите части вали сняг. Заради снеговалежа през прохода "Предел" движението на тирове над 12 тона е забранено.

Мъгла има край Благоевград и на места около Сандански, така че нека всички водачи бъдат внимателни и да спазват дистанция. Очакваше се преди празниците да се пусне движението през тунел "Железница", но това не се случи. Утре се очаква доста по-натоварено движение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Gatanka
    Да бъде арестуван Дътрт Миризлив Червенбрадаткозел,Църната Мамба , мъжът й благородния елен,миришещата уста р.н.с FLILE ,черния циганин в.я.а и черния мангал п.н.п.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари