В очите на Таня има толкова болка и мъка, колкото никой не би могъл да понесе

1

В очите на Таня има толкова болка и мъка, колкото може би никой от нас не би могъл да понесе.Таня обаче е свикнала с болката и с тъгата, те също са част от живота и, както болеста! Таня е с напълно запазена ментално и осъзнава много добре положението в, което се намира.И страда, защото е безпомощна......

Свикнала на любопитните погледи и на подигравките, Таня не се предава, а се бори!

Живота на Таня преминава в инвалидната количка и под грижите на нейната скъпа майка! И тя, като всички нас има много мечти, красиви и розови.Но нейните мечти малко се разминават от нашите. Докато ние мечтаем за нов телефон или нова дрешка, Таня мечтае само за едно и то е да може да ходи сама! Таня мечтае да стане от инвалидната количка и да ходи сама! Колко красива и скъпа мечта! Мечтата на Таня найстина е скъпа, защото струва много пари. Здравето на Таня, нейното здраве струва много пари.Нейното щастие струва много пари! Преди година в Австрийска клиника на Таня и правят тежка и дълга 9 часа операция в, която и поставят импланти, защото благодарение на нейната ''приятелка'' Таня получава тежка луксация на тазобедрени стави.Още преди месеци мина времето когато Таня отново трябваше да постъпи в Австрийската клиника, но този път, операция за реконструкция на стъпъла .За съжаление това не се случва, защото самата операция струва13000 евро, който майката на Таня няма. За това тя се обръща за помощ към добри и човечни хора.

В сметката на Таня има само 4800 лв, а това е прекалено малко сума, за да може да заминат за Австрия.До края на месец септемри майката на Таня трябва да потвърди или да откаже. Таня и майка и се обръщат към всички нас с молба за помощ! Времето е много малко, а сумата е1 3000 евро. А дали ще се случи ЧУДО и дали най накрая след няколко отказа поради липса на пари на Таня ще и се извърши нужната операция не зная? Зная само, че ако този апел стигне до повече и повече хора може да се случи едно голямо и красиво ЧУДО. Тогава и Таня ще повярва в чудесата!

А всеки, който поне малко се е трогнал от тази история може да помогне, като изпрати дарителски смс с текст DMS TANIA на 17 777, цена 1 лв. 1 лв струва ЩАСТИЕТО на Таня!

Дарителска сметка в ПроКредит Банк IBAN: BG77PRCB92301036576316
PayPal сметка: [email protected]
https://www.facebook.com/ShansZaTania
 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари