В образователната ни система може да се подвизават много петърилиевци

0
В България можеш да си купиш всичко. От шофьорска книжка, през дисертация, докторантура, диплома, до сертификат за ваксинация. Авторите остават апокрифни, за твоя сметка
В България можеш да си купиш всичко. От шофьорска книжка, през дисертация, докторантура, диплома, до сертификат за ваксинация. Авторите остават апокрифни, за твоя сметка Снимка: Фейсбук

Не искам да ви развалям радостта, но съм длъжен да заявя нещо важно: Петър Илиев НЕ Е ПРЕПИСВАЛ

Да, неговата книга е пълна с копирано чуждо творчество, но той самият сигурно не знае как се е появил нито един ред в нея. Нито буква. Нито точка. Няма да е нито първият, нито последният „автор“, който ползва услугите на тайните писачи, които творят какъвто искате научен труд, документ или диплома, под които вие да поставите името си. Срещу някой друг лев.

В България можеш да си купиш всичко. От шофьорска книжка, през дисертация, докторантура, диплома, до сертификат за ваксинация. Авторите остават апокрифни, за твоя сметка.

Не искам повече да слушам за грешката Петър Илиев. Тя е проблем на тези, които се кълнат в нея. Но страшното е, че в образователната ни система може да се подвизават много петърилиевци. Мошеници, дарени с титли и правомощие да преподават своето безочие. На децата ни.

Радослав Бимбалов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари