В Китай плащат за сперма с iPhone и ipad

0
Някои китайски болници предлагат 940 щатски долара, за всеки пациент
Някои китайски болници предлагат 940 щатски долара, за всеки пациент

Интересно решение за привличане на нови дарители заради острия дефицит са предприели банките за сперма в Китай. Някои китайски болници предлагат 940 щатски долара, за всеки един пациент, който реши се включи в програма за редовно дарение на сперматозоиди, равняващо се на 40 мл. от семенната течност, пише БЛИЦ.

Оказва се, обаче, че парите не мотивират толкова мъжете в случая, колкото новите модерни джаджи. Сега вместо парични суми се предлагат сертификати, с които дарителите на сперма могат да получат новите модели iphone и ipad. Рекламна кампания в тази насока е предприета в цялата страна.

Много от рекламите са създадени с чувство за хумор и обявяват, че на дарителите на сперма не е необходимо да продават свой орган, за да се сдобият с нов смартфон. Има се предвид случая с китайски тийнейджър, който преди няколко години продаде бъбрека си, за да си закупи устройството. 

Сериозният дефицит на сперма в Китай идва и от строгите правила за избора на донори. За да участват в програмата, желаещите трябва да отговарят на определени условия. Нужно е да са високи поне 165 сантиметра, да имат висше образование и да преминат пълен медицински преглед. Програмата изисква даравянето на 17 милилитра течност в период от 6 месеца или по-малко, за да се получи пълното възнаграждение.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари