В Деня на будителите оскверниха паметника „Майка България" във Велико Търново

0
Злосторниците са изтръгнали металния щик на една от войнишките фигури
Злосторниците са изтръгнали металния щик на една от войнишките фигури Видео: BTV

Злосторниците са изтръгнали металния щик на една от войнишките фигури

Вандали оскверниха паметника „Майка България" във Велико Търново, съобщи BTV.

„Актът не ме изненада, но ме възмути, защото съвпадна с Деня на будителите. Мисля, че това е просто унизително“, коментира пред bTV Нейко Генчев, зам.-кмет на Велико Търново.

„Извършителят едва ли ще стане ясен, но органите на реда вършат своята работа. Видеонаблюдение няма, но сме принудени да сложим на всички знакови обекти във Велико Търново, но за мен това е унизително. Не мисля, че то ще ни помогне, а не съм и сигурен в юридическата стойност на заснетите материали“, добави той.

Предстои отливането на нов метален щик.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    12345
    https://weather-webcam.eu/cam-webcam-kamera-online-weather-kamera-ot-veliko-tarnovo-panorama-pametnik-asenevci/ тук има камера която вижда паметника постоянно....
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари