В британски род се роди момиче за първи път след 75 години

0
100-годишната прабаба на шестима пра-правнуци отпразнува раждането на първата дългоочаквана пра-правнучка
100-годишната прабаба на шестима пра-правнуци отпразнува раждането на първата дългоочаквана пра-правнучка

100-годишната прабаба на шестима пра-правнуци отпразнува раждането на първата дългоочаквана пра-правнучка.

В английския град Нортфлийт, графство Кент, семейство, в което са се раждали само момчета в продължение на 75 години, празнува раждането на първото момиче от 1947 г. насам, съобщи Daily Mirror, цитиран от Actualno.

100-годишната прабаба Гуен Смит беше особено доволна от дългоочакваната си правнучка, която бе кръстена Маева. Понеже Смит живее в старчески дом, семейството ѝ трябваше да преговаря с ръководството, за да отпразнува рождения ден на момичето в разширен формат.

На тържеството се събраха пет поколения от семейството: сред гостите бяха 5 внуци, 8 правнуци и 6 пра-правнуци на британката.

Смит е родена на 28 февруари 1921 година. На 16-годишна възраст тя срещнала младия мъж Рон и през 1940 г. се омъжила за него. След сватбата Рон е бил изпратен в чужбина за пет години като част от инженерните войски на Обединеното кралство. След събирането, двойката се радвала да пътува дълги години, отглеждайки двете си дъщери Глория и Сандра.

По-рано беше съобщено, че в Ливърпул три поколения жени в едно семейство са родени в един и същи ден. Журналистите на Liverpool Echo отбелязаха, че вероятността за такова съвпадение е приблизително 135 000 към едно.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари