Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

В Бъзън стрелят без предупреждение?!

7
Стряскащо съобщение изписано на табела от "незнайни собственици" на рибарниците в Бъзън предизвика вълна от възмущение на жителите
Стряскащо съобщение изписано на табела от "незнайни собственици" на рибарниците в Бъзън предизвика вълна от възмущение на жителите

Стряскащо съобщение изписано на табела от "незнайни собственици" на рибарниците в Бъзън предизвика вълна от възмущение на жителите, тъй като се оказва, че частният имот не е обграден с мрежа и реално жителите и гостите на селото ползващи общински терени около рибарниците за пикник и разходка не смеят да посещават местността поради страх от неволна стрелба по тях.

Животновъдите изразиха своя протест от забраната, описана на табелата, животните им да пият вода от местният рибарник тъй като водата не е частна и извира от кладенци и е свободна за ползване за всеки гражданин, водата захранва безвъзмездно рибарниците.

По случая се извършва проверка от местната власт, полиция и община Русе...

(Автор: Танжу Ахмед - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Рангеле, каква е тая музика, сватба ли минава?
- Грозданке, давай, че от 2 минути светофара свети зелено!

Харесай Дунавмост във Фейсбук