В Басарбово хванаха шофьорка с отнета книжка, пренабити номера и дрога

2
Докато полицаите проверявали жената, от дрехите й изпаднали топчета с кристали
Докато полицаите проверявали жената, от дрехите й изпаднали топчета с кристали Снимка: Pixabay

В Първо РУ изясняват случай на установена водачка, управлявала с отнета книжка кола, на която са поставени регистрационни табели от друго МПС, както и за притежание на наркотици

 На 15 август около 23:40 часа наряд на групата за охрана на обществения ред при Първо РУ, в с. Басарбово на кръстовището на ул. "Св. Св. Кирил и Методий" и ул . "Паисий Хилендарски", е спрял и извършил проверка на лек автомобил "Ауди А4", при което като водач е установена жена от Русе на 25 г., пътуваща заедно с мъж на 33 г.

При проверката става ясно, че жената управлява автомобила без свидетелство /СУМПС/, тъй като е било отнето от контролните органи, а колата е с поставени регистрационни табели, които са издадени за друго превозно средство. По време на проверката от дрехите на водачката са изпаднали две топчета от фолио, за които жената е обяснила, че са „кристал“, като в колата са открити още две такива топчета.

Установеното от униформените е документирано и е започнала работа по изясняване на случая с оглед данни за престъпления по НК.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари