Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

В България няма здравеопазване, а рекет над болните

0
В България няма здравеопазване, а рекет над болните

В България няма здравеопазване, а рекет над болните. Трябва ни BiCiNew. Андреева ще помогне ЛИ? Не, спря действащ договор с доставчика. И двата субекта:доставчици и министър са за съд при всеки смъртен случай по тяхна вина. Защо болните, нуждаещи се от малко повече време с близките си, трябва да умрат по споразумение за пари?

За какво става дума ли?

Имате тумор в главата. По програма на старото правителство беше започната химиотерлапия с медикамента BiCiNew , който през м. май 2013 г. се спря за внос от министър Андреева (питайте я защо, защото не отговаря и на никакви подобни запитвания) и сега се налага да търсим връзки с нейни близки фирми за да си уредим вливане на препарата в чужбина. Нямаме друг шанс. В началото на тази година, препаратът беше изваден и от списъка на здравната каса, без никакво обяснение и вариант за замяна. Преди това просто изчезна от диспансерите за онкоболни. Няма фармацевтични фирми в България, които само да го "транспортират" до нашите онкологични центрове по наша заявка, заради температура на транспорт???. Дали е така, а?

Правителството на Орешарски и министърката му Андреева осъществяват целенасочен, необясним за нас потърпевшите ГЕНОЦИД, поради финансова невъзможност на НАС, близките, нито да водим дела срещу тях в момента, нито да лекуваме близките си в чужбина, какъвто е единственият ни вариант в момента.

Очевидно за това правителство е ВАЖНО ДА УМРАТ безвъзмездно и БЪРЗО всички със смъртен изход СПОРЕД диагнозата по решение правителството. Искам да повдигна обвинение за опит за убийстно на брат ми, преди да е починал? Помогнете с адвокати, Моля....

Автор: Вяра Пейчева
(Автор: Вяра Пейчева - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари