В България насилието е култ!

2
Председателят на парламента и заместниците му съучастват в насилие и унижение над депутат, коментира журналистката Миролюба Бенатова
Председателят на парламента и заместниците му съучастват в насилие и унижение над депутат, коментира журналистката Миролюба Бенатова Снимка: БГНЕС

Председателят на парламента и заместниците му съучастват в насилие и унижение над депутат, коментира журналистката Миролюба Бенатова

Спирането на депутати да говорят със заплахи и заграждане [Божанков - Възраждане] , както и формалното приемане на насилието, е знак към цялото общество, че и така може.

Липсата на институционална намеса, дори в парламента, пред очите на всички, е диагноза.

За каква правова държава говорим, след като това повръщане върху авторитета на Народното събрание и конкретната личност, е възможно пред очите на всички.

Поредният щрих от "тук е България, тук е така".

Председателят на парламента и заместниците му съучастват в насилие и унижение, които са многократно по-големи, защото ги дават и по телевизията.

Ако днес всички не застанете до Божанков, утре ще сте вие.

Някъде, където не сте се договорили с насилниците.

Тези сцени са самопризнание.

Че в България насилието е култ.

А зад шума от него се крият важни неща. Например това, че Божанков щеше да възрази срещу приемането на Пеевски в комисията по конституционни въпроси с гласове на герб и с падането на кворума, подадено от Възраждане.

Миролюба Бенатова

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    1
    Дгд
    Без насилие няма как да изритаме тези престъпници от парламента. Само това е начина
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари