Уволниха заместник-министъра на транспорта и съобщенията Илия Илиев

1
Освободени са и двама от членовете на Съвета на директорите на „Холдинг БДЖ“ ЕАД председателят на Съвета Симеон Ефтимов и Любомир Сяров
Освободени са и двама от членовете на Съвета на директорите на „Холдинг БДЖ“ ЕАД председателят на Съвета Симеон Ефтимов и Любомир Сяров Снимка: БГНЕС / ЕПA

Кадровите промени са по искане на министър Събев

Заместник-министърът на транспорта и съобщенията Илия Илиев е освободен от днес със заповед на министър-председателя на Република България Кирил Петков. Кадровите промени са по искане на министъра на транспорта и съобщенията Николай Събев, съобщи БГНЕС.

“В БДЖ започнахме решителни и дълбоки реформи. Нуждаем се от екип, който да следва темпото на промяната“, заяви министър Събев, съобщиха от МТС.

Освободени са и двама от членовете на Съвета на директорите на „Холдинг БДЖ“ ЕАД председателят на Съвета Симеон Ефтимов и Любомир Сяров. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    да
    Събев е един мошеник и лъжец. Не може такъв човек който си неглижира клиентите в такава степен, като им предлага калпава услуга, да го е грижа за държавата. Кърлеж е Събев, ще е в политиката докато си оправи бакиите, и после ще се махне да си гледа некадърната куриерска фирма.
  • 6
    2
    ХасанСоло
    Даскале, 40 годин минавам през един прелез и има дупка по възрастна от мен ! Поздрави по Еконт ти пращам !!
  • 5
    1
    daskal
    На Събев истеричните еконтски изпълнения. Назначените преди две седмици ръководители не на зарзаватчийница, а на националната железница! И сега кого ще турне там? Трябва да е някой пълен идиот, готов да бъде наруган и изхвърлен всеки момент.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари