Уволниха шефа на "Ел Би Булгарикум" след решението му за драстично намаляване на цените

2
Засегнали сме лични интереси, включително и тези на министъра и на ДКК, коментира Николай Маринов
Засегнали сме лични интереси, включително и тези на министъра и на ДКК, коментира Николай Маринов Видео: bTV

През последния месец има натиск от изпълнителния директора на ДКК Венцислав Димитров, разкри Николай Маринов

Бяхме освободени без всякакви мотиви. Бях уведомен от изпълнителния директор на ДКК, че съм освободен от длъжност и трябва незабавно да напусна офиса си - иначе ще извика полиция“.

Това заяви в студиото на bTV Новините Николай Маринов, вече бивш изпълнителен директор на държавната млекопреработвателна компания „Ел Би Булгарикум“. Той беше освободен от ресорния министър на икономиката.

По-рано „Ел Би Булгарикум“ обяви, че ще намали цените на млечните продукти с 30%.

Засегнали сме лични интереси, включително и тези на министъра и на ДКК. Действително намалихме цените в нашите фирмени магазини след моя заповед, след преговори с търговските вериги. За три месеца постигнахме икономии, за да постигнем това намаление. През последния месец има натиск от изпълнителния директора на ДКК Венцислав Димитров със санкцията на министър Стоянов“, посочи той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    3
    Jytre
    Някой още да си мисли ,че сме демократична и европейска държава? Ха ха ха! Нищо подобно! Тук е джунгла! Мафията си безчинства необезпокоявана нито от закони, нито от конституция, от нищо! Който е по деен и иска нещо да се промени, той веднага е задушаван и отстраняван!!! Какви са тия смени от служебно правителство? Нали неговото предназначение е да организира честни и прозрачни избори?! Ама те нито ще са честни ,нито ще са прозрачни!!! Няма воля за унищожаване на мафията в България!
  • 14
    2
    русенец
    Ашкоулсун на такЪви министри! После се чудете защо едни и същи храни, с по-лошо качество тук, се продават на едни цени в магазините на съответната верига в Германия и доста по-скъпо тук. Май в София няма държавен хрантутник, който да не е и на стипендия от частни фирми.
  • 15
    1
    Само в България
    Мафията си живее живота, необезпокоявана!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари