Уволниха готвач и сервитьор, заснети да се натискат

3
Казаха ми, че моите гейски приключения вредят на репутацията на заведението и ме помолиха за напиша молба за напускане, заяви готвачът
Казаха ми, че моите гейски приключения вредят на репутацията на заведението и ме помолиха за напиша молба за напускане, заяви готвачът Видео: Александър Редкинг

Готвач и сервитьор от заведение в руския град Волгодонск (Ростовска област) бяха уволнени, след като в интернет се появи видео, на което двамата мъже се целуват и опипват по интимните части, съобщи сайтът life.ru, цитиран от 24 часа.

Клипчето е заснето от служител в караоке бар, където фирмата собственик на пицарията е имала парти.

На следващия ден след изтичането на видеото в интернет, двамата се събуждат известни. Телефоните им се раздират от обаждания и съобщения как и защо двамата са се оказали в толкова интимна ситуация.

"В пицарията на следващия ден ми казаха, че вече за моите гейски приключения знае целият град и това вреди на репутацията на заведението. След това ме помолиха за напиша молба за напускане по взаимно съгласие. Същото направиха и с моя колега. Срещу мен се настроиха повечето ми роднини, познати и приятели, имаше много заплахи", разказва готвачът Михаил (името е променено).

Двамата твърдят, че нищо не помнят и вероятно ситуацията е възникнала след прекомерна употреба на твърд алкохол.

За първи път видеото се появи на дагестански сайт, където веднага започнаха призиви гей двойката да бъде открита и линчувана. По-късно се оказа обаче, че любителите на еднополови ласки са от Волгодонск.

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари