Интерпол издирва на българска територия заподозрян за взрива в Истанбул

0
Увеличава се броят на задържаните
Увеличава се броят на задържаните

Увеличава се броят на задържаните

Турските власти - с мащабна акция и серия от арести. Задържани са над 40 души заподозрени за кървавия атентат, който разтърси вчера Истанбул, предаде bTV. При него загинаха шестима души, сред които най-малката жертва е на 6 годинки. Има и над 80 ранени.

35 от арестуваните са сирийци. Сред тях е и младата жена, арестувана като главна заподозряна за атентата.

Гръцките медии съобщават, че според източници от гръцката полиция чрез Интерпол турските власти издирват още един заподозрян. Най-вероятно човек, който е бил съквартирант на задържаната. Предполага се, че най-вероятно той вече е на българска територия.

Въпросната жена е влязла в Турция преди 4 месеца заедно с мъж, с когото са се представили за съпруг и съпруга. Работили са заедно и в цех за текстил.

Все още има хора в болница, но засега са в сравнително стабилно състояние.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари