Утре е ден за пречистване на душата

0
Благоприятен ден за сключване на брак, за романтични срещи, както и за бизнес сътрудничество
Благоприятен ден за сключване на брак, за романтични срещи, както и за бизнес сътрудничество

19 лунен ден от 21:17 часа на 3 февруари до 22:25 часа на 4 февруари.

Денят ви предупреждава, не само за опасността да се омотаете в чужди мрежи, но и за не по-малката опасност да подчините други хора. Този магичен ден дава възможност да отличите своите мисли, от мислите, натрапени от странични влияния и затова, енергетиката предоставя възможност за пречистване на душата и мислите. В този период всеки човек трябва да внимателно да погледне в себе си, да анализира своите мисли и постъпки, да се покае за своята горделивост и лъжа.

Денят ще е много подходящ и плодотворен за делово сътрудничество, за изглаждане на всякакви недоразумения в личните и бизнес отношенията, но всичко трябва да стане на база на взаимно разбиране.

В същото време е благоприятен ден за сключване на брак, за романтични срещи, както и за бизнес сътрудничество.

Вече няма да бъдем така стриктни, строги, педантични към работата си и към хората около нас, както и толкова уверени в себе си. Ще търсим и ще се интересуваме от чуждото мнение. Ще търсим взаимодействие с околния свят.

Ще искаме да сме мили, нежни и внимателни към всички, с които общуваме. Ще търсим най-благоприятните взаимоотношения и ще се стараем в комуникацията си.

Днес е най-подходящия ден за подписване на всякакви договори, за водене на преговори и за всякакъв вид комуникации и взаимоотношения – бизнес или лични такива.

Денят е благосклонен за всичко, което е свързано с изкуство, с красота. Ще се стараем да изглеждаме красиви, особено жените, които в същото време ще бъдат много очарователни и много женствени.

Уязвима е ендокринната система, жлезите с вътрешна секреция, кожата, пикочния мехур и бъбреците. Да не се правят никакви манипулации на кожата. Благоприятно време за вадене на зъби, за лечение на уши и пластични операции.

Сънищата в този ден могат да в изплашат, но това е илюзия, изчистете ги.

Ивелина Рускова, астролог

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари