Ути Бъчваров подкрепя "тричане" на кучета

0
"Селските пършиви и бълхливи помияри умират да ги изкъпят", според водещия
"Селските пършиви и бълхливи помияри умират да ги изкъпят", според водещия

Ути Бъчваров, известен с хобито си да убива животни, втрещи останалите випове в Къщата с признанието, че обожава варварския ритуал тричане на кучета.

По време на една от мисиите, в които Лили бе облечена в кучешки костюм, Ути призна, че в неговото село Бродилово край Царево ритуалът с тричането на кучета все още съществувал въпреки забраната, пишат от сайта "No-Comment".
 
Според тв водещия нямало нищо страшно за кучетата, въпреки че именно в родното село на Ути бе издадена забрана от окръжната прокуратура в Бургас. От 5 г. обичаят там бе криминализиран.

Заради забраната, ритуалът в селото на Ути вече се извършвал тайно.

„Ние в село го имаме точно това с тричането. Бродилово се казва. Парадоксалното е, че селските пършиви и бълхливи помияри умират да ги изкъпят. Тричането не е кой знае какво. Въртят и пльосват кучето в една вода. После като пльосне, то прави едно кръгче и веднага идва пак”, осведоми останалите випове Ути.Те обаче с ужас слушаха неговия разказ, а Ирина заяви, че този ритуал не е нормален и е брутален.

„Ама защо? Това е все едно да горят кукли или шума. Това е старо езическо пречистване. Селските превъзходни помияри не го възприемат като борба с тяхната идентичност".

Не е тайна, че след кулинарията, най-голямата "страст" за Бъчваров е убиването на животни. При всеки удобен случай той обхождал цял свят и стигнал даже до Камчатка, за да се отдаде на хобито си. От години Бъчваров използвал карабина Блазер със система R93 за 60 000 лв., с която е отстрелял куп трофеи.

Дивите животни съществуват благодарение на фермите на белите хора, в които други бели хора плащат, за да ловуват. Лично съм клал животни и не се срамувам от това. Хората, които не искат да гледат, не го правят. Лицемерно е да казваш: „Не колете животните”, а после да си навираш чинията да ти сипят агнешко. Някой трябва да я свърши тази работа. Едно време е имало такъв занаят - коляч, ходел е от къща на къща. Когато човек е и малко суеверен, заколването е предизвикателство към видимото и невидимото, на някои им стиска, на други не им стиска. Има голям майсторлък, наистина е животно, което се отглежда в домашни условия. Едва ли не е домашен любимец. Трябва да бъде заклано хуманно и грамотно. В различните религии има обичаи да се успокояват животните, чете се молитва, за да умрат щастливи. Много важно, защото ние с по-грубия балкански манталитет понякога забравяме за това”, допълва Бъчваров.

Източник: No-comment
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари