Урсула фон дер Лайен: Осъждам циничното решение на Русия

0
ЕК осъжда решението на Русия за прекратяване на сделката за износ на украинско зърно през Черно море
ЕК осъжда решението на Русия за прекратяване на сделката за износ на украинско зърно през Черно море Снимка: European Commission / Facebook

ЕК осъжда решението на Русия за прекратяване на сделката за износ на украинско зърно през Черно море

Решително осъждам циничното решение на Русия да прекрати сделката за износ на украинско зърно през Черно море. Това написа в Туитър председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен.

Тя отбелязва, че това руско решение е било прието въпреки усилията на ООН и на Турция. ЕС работи за осигуряването на сигурност на доставките от храни за уязвимите хора по света, добавя Фон дер Лайен.

По нейните думи коридорите в ЕС за пренос на украински земеделски стоки ще останат отворени. Фон дер Лайен изразява очакването това да допринесе за достигането на украинския земеделски износ до световните пазари.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    3
    Урсуло,
    Да ти сЕра в устата, мършо недоклатена!
  • 13
    2
    Фройд
    Да изпълнят руските точки по сделката. И да не се правят на възмутени. Един договор не се ли спазва от двете страни значи не съществува. Както минските договорености.
  • 7
    1
    хаха
    урсула фон дер лайнера може само да яде лайна оттук насетне
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари