Ураганен вятър връхлита Северна България

0
На места са възможни и пориви до 90-100 км/час
На места са възможни и пориви до 90-100 км/час

На места са възможни и пориви до 90-100 км/час

Още рано сутринта на 23 декември ни очакват почти ураганни ветрове, над крайните северозападни райони от нашата страна, но ветровете ще обхванат цялата Дунавска равнина, сочи прогнозата на Meteo Balkans.

Ураганни стойности се очакват по високите върхове. На връх Ботев поривите ще надминат 130км/час.

Причината за силния вятър е нахлуващ добре изразен студен атмосферен фронт. На места в Централна и Североизточна България са възможни и пориви до 90-100 км./час.

Бъдете внимателни за възможни по-големи щети като структурни повреди по сгради, изкоренени дървета, счупвания на клони и летящи предмети. Възможни са и проблеми в електроснабдяването, предупредиха синоптиците.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари