Ура! Доживях да се гърча безсрамно от кеф

2
А още по-добрата новина е, че след 30 оргазмът стреля с бойни патрони
А още по-добрата новина е, че след 30 оргазмът стреля с бойни патрони

Леле, майко! Леле, божке! Леле, доживях да изпитам най-наглите си оргазми. Доживях да се гърча безсрамно от кеф. И да, хич не ме е срам да го развявам така видно в публичното пространство. Защото знам, че и вие се кичите неособено свенливо с руменина, произведена между чаршафите. Нека си го кажем направо. Оргазмите са като миене на зъби – здравословно, но доста по-забавно събитие. А тези, които тялото произвежда след 30-годишната възраст, са направо престъпно добри, пише Мила.бг.

Тези, които са духнали вече свещичките с тази цифра, ме разбират от половин кулминация, сигурна съм. Няма вече главоболия, нали? Окситоцинът, в който се къпем всеки път, щом се озовем презадоволени от удоволствие, разкарва неразположенията в главата с „усилието” на вентилация цигарен дим.

Ами онази митична Г-точка, която най-накрая е показала срамежливото си присъствие? О, да, точно онази услужлива частица от нас, открита алтруистично от доктор Графенберг през далечните 50-те на миналото хилядолетие.

Тази главозамайваща микроскопична плът е все по-щедра към пръстите и члена на партньора, който някак симпатично нескопосано се намества в божествените ни дебри. А най-якото е, че горките ни любовници понякога изпадат в излишно перчене от креватните си способности, решили, че те са ни отвели отвъд нирвана. Само ако знаеха, че цялата работа е свършило тялото ни, празнувало три десетилетия.

Оргазмите стават все по-наситени и по-многобройни с възрастта. На всичкото отгоре стават все по-лесно постижими с годините. А най-доброто тепърва предстои. 40- и 50-годишните дами оргазмират с 10% повече от посестримите си от 18-24.

Освен това с всяка следваща годинка върху тортата ставаме все по-непритеснени от имиджа на гениталиите и плътта си. С течение на времето разбираме, че суетата няма място две педи под кръста ни – там е мястото на удоволствието. Нито една вулва не е спечелила титла „Мис Свят”. Ако все пак през ума ви мине кощунствената мисъл, че там, долу, нещата не са с най-прелестната визия, спомнете си кога за последно сте виждали перфектния фалос. Именно. Не се сещате за такъв, защото пенис без кусури няма. На един е малък, на друг е голям, на трети е с несъразмерна глава, на четвърти е прекалено забързан.

След 30-те ставаме толкова уверени в кожата си, че направо не е за вярване колко доволство сме изпуснали в притеснение за ширината на ханша и за големината на бюста си. А пък ако другарчето ни в секса не успява докрай да разпише пътния лист на оргазма ни, винаги може да го дислоцираме на един език разстояние от клитора ни.

Добрата новина е, че сме абонирани за повече от един вид оргазъм.

А още по-добрата новина е, че след 30 оргазмът стреля с бойни патрони.

Източник: Mila.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари