Маскираните, обрали столичен ресторант, са нападнали две от служителките

1
Мъжете са откраднали голяма сума пари и все още се издирват
Мъжете са откраднали голяма сума пари и все още се издирват Снимка: bTV / стоп кадър

Мъжете са откраднали голяма сума пари и все още се издирват

Финансовият отчет вече е бил оформен и прибран в касата. Маскирани лица нахлуват в ресторанта и ги нападат с "лютиви спрейове”, заяви Младен Гинев, който е управител на ресторанта, цитиран от bTV.

Грабежът е станал в центъра на София около 2 часа през нощта. Мъже с противогази нахлуват в заведението, след като то е затворило. Те са откраднали голяма сума пари. Извършителите още се издирват.

Според записите на камерите маскираните мъже влезли в стаята, в която е бил оборотът на заведението. Помещението е било празно.

Първо влиза едната заместничка в стаята при тях. Те я удрят, пръскат я със спрей. Тогава другата чува, че нещо се случва и отива да и помогне. Пръскат и нея. Всичко става много бързо”, добави Гинев.

Няколко минути по-късно обирджиите си тръгват с голяма сума пари. По неофициална информация - с тротинетки. Двете жени звънят на полицията и на управителя на заведението.

Аз съм цял ден с тях. Вече притеснението им е отшумяло. Но има голям шок от снощи. Доста стресираща ситуация”, каза управителят.

След това и двете жени са откарани в болница със симптоми на задушаване. От полицията вече са иззели и записите от камерите в района.

Разследването по случая продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    daskal
    Първо, оборот от 24-хиляди лева! Чак не мога да си представя как се прави такъв огромен дневен оборот, колкото и да е успешно заведението. Второ, две сами жени посред нощ с 24 бона! Ситуацията направо си плаче за грабеж.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари