Маскирани мъже ограбиха възрастна двойка след побой в Благоевград

0
Пострадалите са откарани в болница, без опасност за живота
Пострадалите са откарани в болница, без опасност за живота Снимка: БГНЕС

Пострадалите са откарани в болница, без опасност за живота

На 11.03.2024 г. около 21:40 часа в 01 РУ - Благоевград е получен сигнал за грабеж, извършен в местността „Проевски чифлик“, землище на град Благоевград.

Според информацията от ОД МВР - Благоевград, три лица, облечени с тъмни дрехи и маски на главите, са влезли в къщата на 67-годишна жена и 70-годишен мъж.

След използване на физическа сила – нанасяне на удари в областта на гърдите и телата – те са отнели от възрастните хора сумата от около 2 000 лева.

Пострадалите са транспортирани до ЦСМП - Благоевград. След извършен медицински преглед е установено, че мъжът е с разкъсно-контузна рана в областта на главата, а жената е с отоци на едната ръка и единия крак и разкъсно-контузни рани по главата.

Двамата са настанени за лечение в МБАЛ - Благоевград без опасност за живота.

За случая е уведомена Районна прокуратура - Благоевград. Образувано е досъдебно производство за извършеното престъпление.

Работата по случая продължава.​

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари