Унизителните за България снимки на едноличния двуличник с трите мандата на власт

5

Едноличният собственик на България, управлявал двулично ( най-малкото по оста Изток-Запад) страната ни три мандата, призна отдавна косвено в интервю за германска медия с приказките си за посещение на Мата Хари в неговата спалня, че наистина е сниман, докато “спинка” в служебното си обиталище

Но нека за момент оставя сюжета с кюлчетата, пистолета и тлъстите пачки с евро на нощното му шкафче, гарнирани с не по-малко маститото му присъствие в спящо състояние на тези кадри, пише Иво Инджев в своя БЛОГ

Снимките били фалшификат? 

Ок. Едноличният двуличник също има право да се позовава на презумпцията за невинност, която му гарантира монтираната от властта му правораздавателната система в интерес на неговото оневиняване чрез собственото си бездействие по този световно известен сигнал.  

Като говорим за световна известност и снимки, уличаващи едноличния двуличник, проблемът не се свежда само до спинкането с пачки, злато и оръжие като символ на охраняваната от него плячка.

Гъмжи от други срамни снимки в будно състояние на спинкащия сладко ( както той сам се определи в коментар пред свои министри относно снимките от спалното помещение в президентската му резиденция), чиято автентичност ни най-малко не подлежи на съмнение. Напротив, става дума за позирането на позьора и за позора той да ни бъде Началник повече от десетилетие.

Ето как сам се представя пред фотографите на българската и международната сцена едноличният двуличник, разпореждал се с България дузина години. На повече от долните ( в буквалния и преносния смисъл) кадри, комплексираният ни премиер козирува на началството си или му се подмазва с езика на тялото си поради невъзможност да го направи вербално, унижавайки не само и толкова себе си, колкото България.

Козирува на Ангела Меркел.

Козирува пред Урсула фон дер Лайен и австрийския канцлер Себастиян Курц.

Натиска се за ръкостискане извън протокола с американския президент Доналд Тръмп на заседание на Общото събрание на ООН на 24 септември 2018 г. ( два дни по-късно обслужващият го медиен персонал от в. “ 24 часа” го цитира да лъже, че не му било важно да се ръкува с Тръмп ).

Мачка просташки посланичката на САЩ Херо Мустафа с надежда да компенсира по този начин целувките , прегръдките и поклоните си спрямо Кремъл. 

Козирува пред екрана на компютъра на европейските лидери по време на виртуална връзка по повод изборите в Беларус миналия август в разгара на протестите срещу самия него в София, на които беше определян като местен вариант на Лукашенко.

Скланя главица на рамото на Путин.

Върти по благоволението на Путин крана за откриването на “Турски поток” ( руските медии иронизираха, че руският президент го кани с царствен жест да се присъедини към ритуала, виждайки , че нашият премиер стои наблизо, пристъпва от крак на крак и чака разрешение ).

Спешно моли за целувки пред камерите руския посланик Анатолий Макаров на 16 декември 2019 година – ден след като Путин му размаха пръст, че се бави с изпълнението на поръчката да прокара през България неговия Турски поток ( и ден след като Москва изгони български дипломат без грам доказателство да е шпионирал в полза на България – мисия невъзможна по дефиниция за български шпионин в епохата на путинолибивия ни премиер). 

Целува се и се прегръща горещо с унгарския популистки таран за разбиване единството на ЕС по руска рецепта Виктор Орбан, който не изглежда щастлив от това изнасилваческо прегръщане.

Бруталното му държане, стискайки за врата като куче Кристалина Георгиева, българката на най-висок пост на международна сцена в качеството на президент на Световната банка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари