Унищожиха 19 тона наркотици в Перу

1
Процесът на изгаряне е разработен от дирекцията за специални операции
Процесът на изгаряне е разработен от дирекцията за специални операции Видео: NOVA

Процесът на изгаряне е разработен от дирекцията за специални операции

Пред погледа на министъра на вътрешните работи на Перу Виктор Торес бяха унищожени повече от 19,2 тона наркотици, иззети при различни полицейски операции в цялата страна, предаде NOVA. Процесът на изгаряне е разработен от дирекцията за специални операции (Diroes) на перуанската национална полиция (PNP).

По време на церемонията шефът на МВР посочи, че залавянето на огромното количество дрога е тежък удар за действащите престъпни организации, занимаващи се с наркотрафик. Според него те са планирали да получат милиони печалба.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари