Уникално идиотски детски играчки

0

Идиотски играчки напълниха детските магазини в навечерието на Коледа и Нова година.

Те не само не учат хлапетата на сръчност и съобразителност, но ги превръщат в пълни инфантили, проплакаха бесни родители. А на нас ни изпразват джобовете, съобщава "Флагман"

Миньоните и куклата Маша, които са най-желаните тази година за хлапетата, заради хитовите филмчета "Маша и мечокът" и "Мinions" веднага активираха производителите и те направиха сума ти мечки, Маши и Миньони. Това е много добре, ако Маша не струваше от 35 до 80 лева, а мечокът от 50 до 70 в детските магазини. А хлапетата ги искат в комплект и роднини си разделят разходите и един купува куклата, друг мечката. 

Има и по-евтини варианти, но при тях Маша е миниатюрно пластмасово безформено чудо, а мечката прилича на мокър плъх. Миньоните пък са хем скъпи, хем на места гротескно грозни, но родителите въздишат и купуват.

Хит по щандовете са и фигурки на грозни същества, които издават гнусни звуци от типа на „пльок“ и „пръц“. Като добавка към играта има специален камион за къпане с тоалетна, която издава разнообразни натуралистични звуци.

Друго забавление за хлапетата е камилата Злобила, която говори развален български с арабски акцент. Гърбавото животно плюе ако изгубен в пустинята хабиб бъде победен от нея.Обикновените бебета кукли отдавна са демоде и никой не ги поглежда. Сега децата се забавляват с технологично бебе чудовище с кривогледи очи и пластмасов сопол, което се предлага в два варианта – като играчка в магазина и като приложение за електронни игри в смартфоните.

Особено "възпитателна" е играта „Не будете татко“, пълна с фигурки на деца, които трябва да прескочат безпрепятствено леглото на хъркащия баща, за да стигнат до хладилника и да се тъпчат с храна посред нощ.

Вечната кукла Барби пък е безумно скъпа, натъпкана в огромна кутия и пълни гардероба си с все повече тоалети и обувки, като съвсем е заприличала на празноглава плеймейтка. Малките момиченца от невръстна възраст се учат как най-важното е да имаш по 30 рокли и поне по толкова обувки за да си атрактивен. На някои щандове куклата се продава дори и във вариант „Барби-стриптийзьорка“.

Странна игра с 3 писти пък приканва момченцата да предизвикат катастрофа, като избутат със своя автомобил останалите състезатели.

Повечето родители не са във възторг от осъвременените играчки и обогатения избор в магазините и се заричат да не купуват от идиотските забавления на децата си, дори с риск да се тръшкат и да им правят сцени насред магазините.

Мнозина от тях предпочитат да купят на хлапетата си игри, които могат да развият мисленето им и да ги научат на нещо. По-добре евтин подарък, отколкото ефектни светещи и пиукащи скъпарски боклуци, които да съсипват психиката на децата от 3-4-годишни, обясниха потресените от богатия избор майки и бащи.

Източник: flagman.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари