Вижте тези уникални картини от кафе

1
Художничката открива техниката случайно
Художничката открива техниката случайно Видео: БГНЕС

Неустоим аромат и радост в началото на деня. За мнозина от нас чашата сутрешно кафе се превърнало не само в напитка за събуждане, но и в начин на живот. Талантливата художничка Таня пък е открила друг нестандартен начин, с който смлените зърна да ни радват.

Загадъчни маски, женствени силуети и много топлина се вплитат в единствените по рода си картини от смляно кафе, фибри, царевица и пикантно червени чушки на младата художничка.

Както се случва често с хубавите неща, Таня открива техниката съвсем случайно преди година. Тогава изработва първия си кон от кафе, а хората около нея я поощряват да продължи да се занимава с това.

Така се раждат уникалните творби, навяващи спомена неповторимото ухание.

"Аз съм единствения човек в България, който изработва картини по този начин. Всяка една ми отнема 5-6 дни, а за да не се разпадне, я покривам два пъти с лепило", разказа Таня.   

Художничката заяви, че всъщност картините разкриват нейното настроение, а от тях струи много женственост.

Сред творбите ще видим любимите й жълти рози, сиамски котки, както и високи червени токчета, издаващи пикантния като пипер хакер на жените, които ги носят. Често Таня изработва неща, предназначени за подарък, но най-важното за нея е картините да радват хората, до които ще достигнат.

А освен изкуство, кафето за нея е и онази напитка, без което не може. Затова всяка сутрин започва с дълго кафе, с мляко и захар.

Източник: БГНЕС
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари