УМБАЛ "Канев" награди пет медицински сестри за всеотдайната им работа по време на пандемията

6
Днес те имат професионален празник
Днес те имат професионален празник

Всяка една от тях получи грамота и плакет на Университетска болница „Канев“, които им бяха връчени от изпълнителния директор на болницата Иван Иванов.

По случай 12 май – Международен ден на сестринството и професионален празник на специалистите по здравни грижи Университетска болница „Канев“ отличи пет медицински сестри от лечебното заведение, за активна подкрепа и работа по време на пандемията от Covid-19.

Това са:

  • Росица Цонева – старша медицинска сестра на  Отделение Инфекциозни болести;
  • Севинч Ферад – старша медицинска сестра на Отделение ИЛЗХН;
  • Радка Иванова – медицинска сестра от Отделение Съдова хирургия;
  • Татяна Минева – старша медицинска сестра на Първо отделение по вътрешни болести, нефрология и ревматология;
  • Милена Стоянова – старша медицинска сестра на Мултипрофилно спешно отделение.

Всяка една от тях получи грамота и плакет на Университетска болница „Канев“, които им бяха връчени от изпълнителния директор на болницата Иван Иванов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    5
    Тред
    Ама за Ванката нещо да кажем Какъв го дърви на тази позиция. Да отива на бариерата по ще му ходи. Или доцент чака да стане заедно с Монката Ужас
  • 1
    4
    русенец
    Поздравления за сестричките! Браво! Страхотни сте!
  • 1
    3
    Нане към Минчо
    Само че, вината на първо място е на пъхащите. Ако никой не пъха и всеки прави всичко възможно да живее по правилата, а не да търси начини да ги заобикаля и следи всички и всичко да се случва по правилния начин няма сега да водим този разговор. Да бъдем непримирими към корупцията, а не да я подхранваме и толерираме, и след това да недоволстваме.
  • 3
    2
    Минчо
    Да не се лъжем, не всички медицински сестри са всеотдайни. Пожелавам на ВСИЧКИ медицински сестри да получават такова възнаграждение, че да ценят работата си дотолкова, че да не чакат сульо и пульо да им пъхат 10 лева в ръката, за да се грижат за близките им.
  • 8
    1
    Нане
    Грозно е. Докога ще делим хората на по-, по-, най- ? Честит празник на ВСИЧКИ медицински сестри. Бъдете все така всеотдайни.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари