Украински ТИР се обърна на кръговото в Бяла

2
Инцидентът затруднява движението в района, но към момента пътят не е затворен
Инцидентът затруднява движението в района, но към момента пътят не е затворен Снимка: КИС 13

Инцидентът е станал тази сутрин с украински тежкотоварен автомобил

Пореден ТИР се обърна на кръговото кръстовище в Бяла по главния път Русе - Велико Търново, съобщиха от телевизия КИС 13.

По все още неизяснени обстоятелства, при спускане от Русе, водачът на ТИР-а е изпуснал контрола върху превозното средство, вследствие на което, при навлизане в кръговото, то се е обърнало на една страна.

Има разсипан товар на пътното платно. Няма данни за пострадали хора.

Инцидентът затруднява движението в района, но към момента пътят не е затворен.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    9
    Ukrooooop
    Още един дебил сряза кръговото като торта. Добре че никой не загина.
  • 6
    8
    Русе
    Тоя тъпанар ме надмина на баира след Обретеник. Аз карах с около 100. Колите в насрещното трябваше да отбият, за да не ги помете. А номера мисля, че не беше украински.
  • 4
    7
    4 до 6:
    Май наистина има нещо сбъркано в теб. Освен любимата Усрайна отстояваш правата и на LGBTQ+, а? Еми ... кофти хромозомна комбинация, изтеглил си късата клечка от генетичната лотария. Там и хапчетата не помагат....
  • -9
    6
    Bonkerz
    Миналата седмица пиян руснак обърна в канавка зенитно ракетен комплекс С-300 и блокира входа на град Тула............. защити го де. Като ме обиждаш на лична основа, не доказваш, че си умен, а точно обратното - алтернативно развит в интелектуално отношение. Казах ти 10 пъти да си носиш новата свастика Z, като те мерна из града ще ти вкарам тиквата в цвайтера...
  • 17
    5
    ЕКСПЕРТ
    За да обърнеш 20-тонен камион трябва да си или много зле със шофирането или да си надрусан. Вероятно има съчетание от неправилно разположен товар и калпав шофьор. В кръгово не може да влизаш със висока скорост защото ще изхвърчиш от инерцията и това го знае всяко дете в детската градина I-ва група. :-)
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари