Уиски известно в цял свят е на път да изчезне

0

Да откриете любимото си уиски не е особена трудност, но има колекционерски бутилки, които минават сумата от 2000 паунда.

Хората от Chivas Regal признават, че има една бутилка, която съвсем скоро ще изчезне завинаги. Популярният Chivas Regal The Icon е направен с много редки и висококачествени продукти, които съвсем скоро ще бъдат изразходени.

Над тази бутилка са се трудили най-големите експерти на марката, включително и Колин Скот - неговата отговорност е да миксира вкусовете и да представи възможно най-добрата комбинация. Това уиски се произвежда в най-старата дестилерия в Шотландия, пише Men.bg

The Icon ще бъде продавана в определено количество всяка година и само на заможните господа, които са готови да обменят пари за незабравими удоволствия. Уиски с такова качество не може да стои в пластмасова бутилка и по тази причина се предлага в ръчно изработена кристална бутилка.

Ако все още искате да опитате вкусът на истинското уиски, потърсете г-н Колин Скот и поръчайте този невероятен екземпляр! нагоре

Източник: Men.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари