Учредяват обществен съвет към инициативата "Заедно за Поломието"

0
Очаква се Данаил Ковачев да стане председател на Обществения съвет
Очаква се Данаил Ковачев да стане председател на Обществения съвет Снимка: Пътешествия без край

Очаква се Данаил Ковачев да стане председател на Обществения съвет

На 11 април /четвъртък/ от 13:30 часа в Зала 1 на Областна администрация - Русе ще се проведе учредително събрание на Обществен съвет на инициативата „Заедно за Поломието“.

То ще бъде водено от областния управител Данаил Ковачев, който се очаква да стане председател на Обществения съвет. Фокусът по време на срещата ще бъде поставен върху предстоящите до края на юни инициативи. Приоритет сред тях е провеждането на акции по всички регистрирани маршрути с обща дължина от 160 км.

Дейностите ще бъдат насочени към осигуряване на по-добра проходимост, почистване от битови отпадъци и допълване на маркировката. Предвижда се да бъдат поставени и 35 нови указателни табели. Специално внимание ще бъде отделено и на обезопасяването на опасни участъци от по-често посещаваните маршрути, а също и на подмяната на амортизирани и неугледни вече на вид указателни стрелки и табла.

Всеки, който иска да получи допълнителна информация или да предложи идеи относно инициативата „Заедно за Поломието“ може да се свърже на някои от посочените телефони: 082 888 660; 0885 982 281; 0882 966 369 или на е-mail: [email protected] и [email protected].

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари