Учредиха нова лява платформа "Прогрес", Мая Манолова я подкрепи

0
"Прогрес" няма да има конкретен лидер, но ще има манифест с основни приоритети, които да са основа за партийни програми, заявиха членовете й
"Прогрес" няма да има конкретен лидер, но ще има манифест с основни приоритети, които да са основа за партийни програми, заявиха членовете й Видео: NOVA

Учредиха нова лява платформа. Тя се нарича "Прогрес" и започва да търси съмишленици за реализирането на леви политики в България

 Платформата е припозната и от "Изправи се! БГ" на Мая Манолова, информира NOVA

"Прогрес" няма да има конкретен лидер, но ще има манифест с основни приоритети, които да са основа за партийни програми, заявиха членовете й.

“Както други хора сме в такъв процес на търсене на някакво обединение, търсене на необходими начини и механизми за общи действия в ляво. Начини за внушаване на отговорност на състезателите за власт за това, че в България е крайно  спешно необходимо да се появят действително демократични, солидарни, справедливи социални политики. И ние отправяме предизвикателство към политическите субекти. Дали ще се припознаят в политиките на една модерна левица”, посочи Станислав Додов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    Приятна изненада е
    , когато довчерашните върли комунистки и респ. комунисти станат модерни прогресивни демократи . Едно време не те пускаха дори на екскурзия до Австрия или Гърция , сега си купуват имоти там ! Искат отново да ни оправят , защото обичат много България !
  • 6
    1
    русенец
    Мирясай те, бе! Аман от партии и платформи! Аман от пишман вождове и фюрери!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари