Учител и полицай спасиха девет души от горяща сграда в село Коларово

1
В болница "Пирогов" се борят за живота на 70-годишна жена
В болница "Пирогов" се борят за живота на 70-годишна жена

В болница "Пирогов" се борят за живота на 70-годишна жена

Полицейски инспектор от Районно управление – Петрич, заедно с местен учител, спасиха девет души от горяща сграда в петричкото село Коларово, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Благоевград.

Инцидентът е от 2 март, допълват от ОДМВР. Към 14:00 часа мл. полицейски инспектор Тодор Кимов е бил на работа в приемната в селото, когато забелязва пушек, който излиза от жилищна сграда на Общината, в която са настанени социално слаби хора. Незабавно подава сигнал на тел. 112 и се отправя към сградата.

От полицията допълват, че по пътя го застига млад мъж, учител по физическо възпитание в местното училище. Двамата за минути достигат сградата, която вече е била обхваната от пламъци. Мл. Инспектор Кимов преценява обстановката и заедно с учителя влизат в сградата и успяват да изведат на безопасно място деветима от обитателите, сред които и жена с тежки изгаряния, посочват от ОДМВР – Благоевград.

На място е пристигнал и екип на пожарната служба, който предприема гасителни действия, а на пострадалата жена се оказва първа помощ. След овладяване и погасяване на пожара е извършен оглед, предприети са действия за установяване на причините за възникналия инцидент.

От ОДМВР – Благоевград съобщават още, че пострадалата жена е 70-годишна. Тя е транспортирана за лечение в УМБАЛСМ „Пирогов“, където лекарите продължават да се борят за живота ѝ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари