Учениците от 7 и 10 клас могат да се запознаят с с оценените изпитни работи от НВО

0
Редът и условията за запознаване с оценените изпитни работи са определени със заповед на началника на Регионално управление на образованието – Русе
Редът и условията за запознаване с оценените изпитни работи са определени със заповед на началника на Регионално управление на образованието – Русе

В периода от 30.06.2021 г. до 02.07.2021 г. включително, от 8,30 ч. до 18,30 ч., родителите имат възможност да се запознаят с оценените индивидуални писмени работи на учениците в VІІ и в Х клас от НВО по БЕЛ, по математика и по чужд език, проведени през месец юни 2021 година, както следва:

1.1. Място за запознаване с оценената индивидуална работа на ученик в Х клас – в сградата на Регионалното управление на образованието – Русе, ул. „Църковна независимост“ №18, заседателна зала на Х етаж.

1.2. Място за запознаване с оценената индивидуална работа на ученик в VІІ клас – в сградата на Регионалното управление на образованието – Русе, ул. „Църковна независимост“ №18, заседателна зала на VІІ етаж.

Редът и условията за запознаване с оценените изпитни работи са определени със заповед на началника на Регионално управление на образованието – Русе, както следва:

1. Запознаването с оценената индивидуална работа на учениците от VІІ и Х клас от НВО по БЕЛ, по математика и по чужд език се извършва в присъствието на член на РКПОИР, който влиза в системата с определените му права на достъп и показва на екран изпитната работа на ученика, след което:

  • ученикът и неговият родител разглеждат сканираната и оценена изпитна работа и се запознават с присъдения брой точки за всеки отговор;
  • сканираното изображение на изпитната работа не може да бъде снимано, записвано, отпечатвано и изнасяно от залата;
  • не се допуска разглеждане на други изпитни работи.
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари