Учениците от 6. и 11. клас може да се върнат в класните стаи от десети май

2
Това обяви министърът на образованието в оставка Красимир Вълчев
Това обяви министърът на образованието в оставка Красимир Вълчев

Това обяви министърът на образованието в оставка Красимир Вълчев на работна среща при Бойко Борисов, предава bTV

Ако ситуацията с разпространението на COVID-19 у нас продължава да се развива благоприятно, може учениците от 6. и 11. клас да се върнат в класните стаи от 10 май до края на учебната година.

Това обяви министърът на образованието в оставка Красимир Вълчев, който участва днес в работна среща при премиера в оставка Бойко Борисов.

По график учениците от 6. и 11. клас трябваше да се върнат в училище на 17 май. Тези класове най-малко учиха присъствено тази учебна година, призна Вълчев. Той напомни, че от утре 5., 9. и 12. клас влизат в класните стаи.

На срещата при премиера присъстваха още министрите в оставка на спорта – Красен Кралев и на здравеопазването Костадин Ангелов, както и Даниел Митов, който беше номиниран от ГЕРБ-СДС за премиер, но до гласуване на неговия кабинет не стигна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Младеж, девойка и мъж в купето на влак. Девойката е с много къса пола и дълбоко деколте, което те кара да... Девойката се опитва да привлече вниманието на младежа, питайки го какво чете. Той не обръща внимание дори на поканата ѝ да отидат до вагон-ресторанта. Накрая тя излязла сама от купето. Веднага щом затворила вратата мъжа казва на младежа:
- Ти в ред ли си? И ти се натиска! Аз така се възбудих, че бих изчукал и куче!
Младежа:
- Бау, бау...

Харесай Дунавмост във Фейсбук