Ученици върнаха изгубена дамска чанта с пари и документи в Плевен

0
Момчетата са намерили чантата на спирка в центъра на града
Момчетата са намерили чантата на спирка в центъра на града

Момчетата са намерили чантата на спирка в центъра на града

Ученици от Плевен предадоха в полицията намерена от тях дамска чанта с пари и лични документи. За това съобщава Мариана Цветкова, говорител на Областната дирекция на МВР в Плевен.

Момчетата, които са възпитаници на Основно училище "Васил Левски", намират чантата миналия петък на спирка за обществен транспорт в центъра на Плевен. Изгубената вещ е предадена на собственичката, която е изказала благодарност за проявената почтеност, добави Цветкова.

Директорът на училището Таня Тонева каза, че момчетата, извършили доброто дело, са шестокласниците Даниел Селимски и Николай Господинов, и седмокласниците Виктор Митаков и Ивайло Маринов. "Постъпката им казва всичко, няма нужда от повече думи. Те са научили най-важния урок – да са честни и отговорни хора", добави Тонева.

Учениците са поздравени с писмо на началника на Първо районно управление в Плевен, Дилян Христов. Те ще получат похвала и от училището. предаде БТА.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари