Ученици си спретнаха пир с райски газ в Пловдив

0
Момчета и момичета, на видима възраст между 14 и 17 години, държат по един балон с райски газ и го консумират с удоволствие
Момчета и момичета, на видима възраст между 14 и 17 години, държат по един балон с райски газ и го консумират с удоволствие

Момчета и момичета, на видима възраст между 14 и 17 години, държат по един балон с райски газ и го консумират с удоволствие

Група ученици си спретна пир с райски газ в Пловдив. Според очевидеца, заснел видеоклип с младежите, действието се развива в кв. "Кючук Париж", информира "Марица“.

На клипа се вижда как момчета и момичета, на видима възраст между 14 и 17 години държат по един балон с райски газ и го консумират с удоволствие. След десетото дърпане обаче учениците започват да залитат и едва стоят на краката си. След минути пък поведението на всички става абсолютно неадекватно - крещят като луди и залитат като мъртвопияни. Едно от момичетата ляга, тъй като ѝ се върти свят, друго върви напред, но залита, сякаш е пред пропаст.

На края на видеото децата се разбягват, като се предполага, че към мястото, на което са се събрали, идват хора.

Явно райският газ продължава да се продава свободно на непълнолетни, а част от последиците се виждат на въпросния клип.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    3434
    бравно на малките наркомани, продължавайте .. има потенциал в малките боклуци докато се натрещят с GHB и DMT едновременно и мозъка им изтече през ушите xD xD xD xD xD xD xD xD xD
  • 12
    1
    GaS
    На мама и тати дичяяяттаа..... милите ми те.Да си видят отрочетата издокарани по " Hi" дефиниция.На родителски срещи да се обособи стая за срещи с родители и ученици от типажа "Лайно со претенциум".Да им се назначи психолог или психиятър,а на търговците продали или внесли тази гадост 5 години пандиз със конфискация на имуществото,солидарно и на съпружеското тяло.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари